Minder geluid, minder CO2, minder energieverbruik.


2 januari 2023
2023-01-02 16:45:00

Dat is de duurzame kwaliteit van SMA COLT op drukke wegen.

Beter voor het Milieu.

Wouter Edzes, projectmanager vanuit de Provincie Zuid-Holland kon het niet beter zeggen: "De voordelen van dit COLT mengsel is dat de duurzame kwaliteit van SMA gecombineerd wordt met een verbeterde geluidsreductie op een drukke weg met wringend verkeer en wat tegelijkertijd minder milieubelastend is."

Vanuit Honeywell is een speciaal polymeer ontwikkeld gericht op de asfaltindustrie om asfalt langer verwerkbaar te houden. Mourik Groot Ammers heeft samen met Honeywell en het Asfalt Kenniscentrum de bal opgepakt in Nederland om dit product verder te ontwikkelen naar de maatstaven vanuit de klimaatdoelen 2030. 

Bekijk hier de uitleg van Honeywell en Mourik Groot Ammers.

Wilt u op de hoogte blijven of meer informatie? Neem dan contact met ons op.