Hallo, ik ben Ralph

Directeur

Mijn achtergrond gaat terug naar mijn jeugd waar ik als klein jongetje met mijn vader mee mocht naar wegenbouwprojecten. Grote machines, indrukwekkende projecten en asfalt, met de paplepel ingegoten kun je zeggen. Asfalt heeft mij altijd bezig gehouden. Vooral vragen rondom hoe het ánders zou moeten kunnen en rondom het waarom we werken zoals we werken. Vragen die momenteel actueel zijn vanuit de klimaatdoelstellingen.

Vanaf mijn zeventiende ben ik in verschillende functies werkzaam in de wegenbouw en vanaf 1996 vond ik mijn passie; bitumen en het verjongen van asfalt. In de bitumenbranche heb ik veel geleerd over hoe wij in Nederland en daarbuiten met asfaltonderhoud omgaan en ben soms verbaasd hoe moeilijk er in Nederland met nieuwe inzichten omgegaan wordt. Tegelijkertijd is voor mij de uitdaging om te laten zien dat het anders en beter kan. Mijn motto is vrij vertaald naar Einstein: 'Iedereen wist dat het niet kon, totdat er iemand kwam die dat niet wist en die het gewoon deed'.

Als je naar het verleden kijkt sta je met je rug naar de toekomst. Daarom vind ik het belangrijk om vooruitgang te omarmen op weg naar de weg van de toekomst.